Doorgaan naar hoofdcontent

Joehoe!!!!!!!!!

3e prijs bij KIC challenge 12


Ik ben heel blij met deze 3e prijs. Ik ga lekker door met freubelen en het aanleren van nieuwe technieken. Jammer dat ik niet wat meer vrije tijd heb haha.........

Groetjes Monique

Reacties

 1. Van ♥-e Gefeliciteerd Monique met de 3de prijs en net wat je schrijft.....gewoon doorgaan.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jippy! van harte gefeliciteerd Monique, heel tof voor je.
  het was ook een heel mooi kaartje! En wat de vrije tijd betreft, de dag duurt altijd veel te kort, hihi.
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique