Doorgaan naar hoofdcontent

Dit kaartje gaat naar......Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

http://wlvc.blogspot.nl/2013/08/challenge-nr-8-random-winnaar-challenge.html
Groetjes Monique

Reacties

 1. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt en zo heerlijk vintage! Heerlijk om zoveel vlinders op je kaart te zien. Leuk dat je meedoet aan de challenge bij WLVC.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart heb je gemaakt zeg en je hebt hem nu wél bij een passende challenge neergezet, bij ons mag hij natuurlijk meedoen.(ik zit ook bij DMCC in het team, vandaar....) Fijn dat je meedoet aan de challenge van WLVC en heel veel succes. Liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is je kaartje helemaal op z'n plek hoor Monique, bedankt voor het meedoen bij WLVC.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart vind ik dit en hij past hier helemaal thuis.
  Fijn dat jemeedoet met onze challenge.
  Groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart!
  Mooi modelletje en prachtige details!
  Bedankt voor je deelname bij WLVC!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique