Doorgaan naar hoofdcontent

Jippie ik heb de tweede prijs gewonnen!!!!!!!!!!

Vanavond zag ik dat ik Tweede ben geworden bij de challenge van de Nederlandse kaartenuitdaging. En dat is me toch leuk. Ik ben er helemaal blij mee.Het is zo leuk dat ik nu naast mijn naam een badge mag zetten. Ik heb inspiratie genoeg om lekker door te gaan naar de volgende uitdaging.

Het team van de nederlandse kaartenuitdaging hartelijk bedankt!!!

Fijne avond Monique

Reacties

 1. Hoi Monique,
  Hoe leuk is dat!! Gefeliciteerd ermee, en wat is bloggen toch leuk hè! Geniet er lekker van en fijn weekend! Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van ♥-e Gefeliciteerd Monique met het behalen van de tweede prijs.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel dames, ik ben er ook echt heel blij mee.

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kisses for you

Hallo bloggers,

Al heb ik een weekje niet geschreven, ik heb niet stilgezeten hoor. Ik vind het zo gedoe, het plaatsen van een foto gaat nog wel, maar al dat gedoe met linken heen en weer. Eigenlijk heb ik daar het geduld niet voor.
Nu plaats ik toch maar even een creatie die ik voor het DP2 Challenge heb gemaakt.

Het moest een verjaardags creatie zijn met een plaatje van Mo Manning. Nou ben ik gek op die stempels. Heb er gisteren een paar digitaal gekocht en er een tasje van gemaakt voor een jarige vriendin.
Dit is hem geworden.

Erin heb ik zelfgemaakte kaarten en een cadeaubon gestopt.
Vanavond ga ik hem geven.

Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique

Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique