Doorgaan naar hoofdcontent

Een kaartje voor de Dutch Magnolia chickiesEen simpel maar lief kaartje!

http://thedutchmagnoliachickies.blogspot.nl/2013/07/challenge48-zomerse-inspiratie-foto.html
Groetjes Monique


Reacties

 1. Al mag dit dan een eenvoudig kaartje zijn Monique.....het is wel heel MOOI gemaakt en een LIEF kaartje.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique,
  Je hebt een schitterende kaart gemaakt, maar het is een regel dat als je mee doet bij de DMCC je een magnolia stempel gebruikt.Wij zijn immers een Magnolia blog. De vorige uitdaging was een zomerse inspirate. 1 augustsus is de nieuwe uitdaging van start gegaan is is "Alles mag", maar wel een magnolia gebruiken.
  Groetjes Anneke.
  Je mag dit bericht verwijderen, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Monique, je kaartje is werkelijk prachtig! helemaal mijn ding, zo mooi vintage look! Alleen maak je dezelfde fout als ik in het begin, als je mee doet met een Magnolia challenge moet er ook een magnolia stempel op zitten, dus ik ben bang....... dat ie wordt afgekeurd! Maar bij het Creatieve Cutting Challenge blog kun je hem wel inzenden kijk op mijn blog voor de challengeblog aan de linker kant. En bij WLVC loopt ook een vintage challenge. Overal leer je van hoor, in het begin moet je goed de challenge voorwaarden lezen. Dit zijn echt beginnersfoutjes die iedereen maakt!
  En je kaartje is zo prachtig, zonde om het niet te kunnen inzenden!
  SUC6 en liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anneke en Gerie,
  Blond geweest he! Ik ga een ander kaartje insturen, maar eerst de voorwaarden effe helemaal lezen
  En Gerie bedankt voor de tip.

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique