Doorgaan naar hoofdcontent

Een magnolia kaartje

Hallo


De opdracht van Magnolia down under is "ZWART-WIT". Het inkleuren was een uitdaging, maar daar is zo'n challence natuurlijk voor bedoeld.
http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.nl/2013/08/challenge-209-jane-chooses.html
Hoop dat jullie het weer leuk vinden.

Groetjes Monique

Reacties

 1. Je hebt de zwart-wit challenge tot een PRACHTIG einde gebracht Monique.
  Enneh.....zie ik daar een bloempje van Crealies?
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Gaaf gedaan hoor voor de zwart wit challenge, en dat is echt nog niet zo makkelijk! Je hebt het heel goed gedaan!! Suc6 met de challenge!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Monique! ❤
  Aw, now this is simply stunning! Love your beautiful B&W coloring, the papers and all the carefully added and oh so perfect details :)

  Thank you for joining us at MDUC :)
  Welvome back!
  Hugs, Louise

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique