Doorgaan naar hoofdcontent

Iets anders dan kaarten

Hallo,
Behalve kaarten maak ik ook genoeg andere dingen. Hier is een voorbeeld van ons naambordje dat ik heb gemaakt. Het kleine bordje is mijn voorletter en mijn meisjes naam.

de bordjes zijn gesneden op mijn cricut uit vinyl.
Hoop dat jullie het leuk vinden.

Groetjes Monique

Reacties

 1. Het is niet leuk.....het is Geweldig!!!
  Ik heb nog nooit geprobeerd om vinyl te snijden op de cricut, Maar het resultaat is verbluffend!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou.....die bordjes zien er PRACHTIG uit Monique.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique