Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn kaart voor het Scr@p-Card challenger blog

Met deze kaart die ik al eerder posten wil ik ook meedoen aan een andere challenge. Ik heb me laten vertellen dat al die foto's apart gepost moeten worden, omdat ze anders zo moeten zoeken (dank je Gerie).
Vandaar deze kaart opnieuw.
Met deze kaart wil dus ook meedoen aan de challenge van:http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ 


Groetjes Monique

Reacties

 1. Hoi Monique,
  Heel goed gedaan zo, dan zit het goede kaartje bij de juiste challenge! Een prachtige kaart voor een pas getrouwd stel en helemaal in het wit dat is niet de makkelijkste keuze! Super gedaan en dank je wel voor het mee doen bij Scr@p-Cards challenge en graag tot een volgende keer.
  Lieve groetjes van DT lid Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kaart.
  Heel er mooi gemaakt in het wit.
  Super hoor.

  Dank je wel voor het mee doen aan de challenge bij Scrap Cards Challenge Blog.

  Veel liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart heb je gemaakt!
  Leuk dat je meedoet met de challenge van Kaartjes-Inspiratie-Challenge

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique