Doorgaan naar hoofdcontent

Blog

Sinds ik dit blog ben begonnen, ben ik steeds maar weer aan het veranderen. Weet alleen nog niet goed hoe ik volgers krijg. Misschien het blog maar eens op facebook zetten. Zou best willen weten wat ze van het blog opzich vinden. Nu maar eens gaan doen waar ik dit blog voor begonnen ben, namelijk kaarten maken.

Groetjes Monique

Reacties

 1. Hoi Monique,
  Ik zag dat je een reactie bij een challenge had gezet, en dacht ik ga even kijken, en zag toen dat je een beginnend blogger bent. En de vraag hoe krijg je volgers! Ik heb ook nog niet zo lang een blog vanaf Januari, En door mee te doen met challenges, zien anderen je geplaatste kaartjes en dan krijg je zeker reacties en volgers. Maar zelf kun je daar ook een beetje actief in zijn, om volger bij anderen te worden, waarvan jij vind die mooie kaartjes maakt en waar je inspiratie op doe! Ik ga je in ieder geval volgen en zo veel mogelijk reacties geven!
  Al wordt dat bij mij steeds meer typewerk door de vele blogs die ik leuk vind! Maar het is dan ook erg gezellig! Als je op mijn foto klik dan kun je naar mijn blog toe! Veel blog plezier en veel groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gerie,
  Leuk je bent mijn eerste volger die ik niet ken. Ik volg al een helb=eboel blogs, maar ze gaan mij natuurlijk pas volgen op het moment dat er iets te volgen is. Ik heb de afgeloen weken veel kaartjes en andere creaties gemaakt. Die ga ik dit weekend maar eens plaatsen.
  Ik heb je blog gezien en ook van jou volger geworden. We zullen elkaar vast nog vaker spreken.
  Trouwens ik vind dat je erg mooie kaarten maak!

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,
  Superleuk dat je bij me langs bent geweest op mijn blog en ook volger bent geworden, als er blog vragen zijn stel ze gerust of stuur een mail! Een heerlijke zomerse dag weer! en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique