Doorgaan naar hoofdcontent

Challenge

Ik heb een rondgekeken op blogs van andere kaartenmaaksters, en ik moet zeggen inspiratie genoeg.
Ik sta te kijken naar alle uitdagingen (challenges) om een kaart met een paar opdrachten erin te maken. Ik wil daar best aan mee gaan doen, maar hoe krijg je al die dingen op je blog en hoe verstuur je je kaart? Dat zal nog een heel gepuzzel worden. Want een kaartje maken is een ding, maar een blog maken en bijhouden is iets heel anders.

Groetjes Monique

Reacties

  1. Hallo Monique,
    Ik had ook veel vragen toen ik net een blog begon!
    Klik op mijn volledige profiel weergeven links boven van mijn blog en stuur me een mailtje, dan wil ik je daar best bij helpen! Ik heb ook hulp gevraagd aan andere bloggers, samen kom je er altijd uit en in het begin heb ik ook wel eens iets fout gedaan met het linken van een kaart, maar je kan altijd hulp vragen ook bij een challenge blog.
    groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique