Doorgaan naar hoofdcontent

Ik heb niet stilgezeten!

Ik ben best wel druk geweest met werken en zo, maar heb ook wat tijd gevonden om wat kaartjes te maken. Die ga ik jullie nu laten zien.

Met dit kaartje doe ik mee aan de challange van Crealing.blogspot.nl
Dit waren een paar vintage kaartjes, nu komen er een paar met ingekleurde afbeeldingen.
In deze kaart zit ook een label, maar die ben ik vergeten te fotograveren.Deze kaart heb ik met een kleurpotlood gekleurd

En hier komen wat andere kaartjes.


Deze kaart heeft 2 vakjes waar de labels inzitten.

En als laatste foto van vandaag, laat ik jullie nog een gepimpt blik zien. 
Ik hoop dat jullie de kaarten leuk vinden en een berichtje voor me achterlaten.

Nog een fijn weekend
Monique


Reacties

  1. Hoi Monique,
    Wat een serie kaarten, heb je neem ik aan toch niet op 1 dag gemaakt hè! Ze zijn allemaal prachtig geworden en de vier bovenste vind ik het allermooist. En je gepimpte blik is ook heel gaaf!
    Schitterend gedaan, Toppie!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuwe kaartjes

Ik zit bija dagelijks te freubelen. Ik maak dan kaartjes waarmee ik dan mee kan doen aan allerlei uitdagingen (challanges). Het is alleen jammer dat ik de kaarten dan ook moet fotograveren. Dat is namelijk niet mijn grootste hobby. Vandaag heb ik me dan ook voorgenomen om dat allemaal te doen en me ook in te schrijven voor die uitdagingen.
Nu eerst de kaartjes.................

t


Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique