Doorgaan naar hoofdcontent

Een echte prijs

Vandaag heb ik een echte prijs gewonnen. Helaas is deze door de computer getrokken en niet uitgekozen.
Ik ben verschrikkelijk blij met de stansjes, maar ik ga dan liever voor de eer. Dan hebben andere jou kaart of creatie uitgekozen. Op facebook heb ik een derde prijs gewonnen met een zwart wit tag,


Hoop dat jullie ze leuk vide
Groetjes Monique

Reacties

  1. Hoi Monique,
    Ik heb dat zelfde gevoel met de random reader hoor, maar dat doen ze om iedereen een kans te geven! Zie het maar als een beloning voor je vele mooie kaarten die je maak! Evengoed proficiat met je prijs!! En een fijne zondag verder Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie creatie's heb je gemaakt.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kisses for you

Hallo bloggers,

Al heb ik een weekje niet geschreven, ik heb niet stilgezeten hoor. Ik vind het zo gedoe, het plaatsen van een foto gaat nog wel, maar al dat gedoe met linken heen en weer. Eigenlijk heb ik daar het geduld niet voor.
Nu plaats ik toch maar even een creatie die ik voor het DP2 Challenge heb gemaakt.

Het moest een verjaardags creatie zijn met een plaatje van Mo Manning. Nou ben ik gek op die stempels. Heb er gisteren een paar digitaal gekocht en er een tasje van gemaakt voor een jarige vriendin.
Dit is hem geworden.

Erin heb ik zelfgemaakte kaarten en een cadeaubon gestopt.
Vanavond ga ik hem geven.

Groetjes Monique

Dit kaartje gaat naar......

Met deze kaart wil ik raag meedoen aan de challenge van het We Love Vintage blog. Ik had hem al ingestuurt naar een andere challenge, maar daar moest een stempel van Magnolia op. Dat is natuurlijk niet zo heel raar als het blog de The Dutch magnolia chickies heet (LOL).

Groetjes Monique

Mij eerste Bestie

Zo vandaag een dagje vrij en na gedaan te hebben wat er gedaan moest worden, aan mij eerste Bestie begonnen.Ik kan nog niet goed overweg met mijn spectrum noir stiften, dus wat doe je dan???? Precies daarmee kleuren. Vind het nog niet zoals ik vind dat het moet zijn, maar het kan er mee door. Wat ik ook altijd weer verkeerd doe is eerst kleuren. Daar na moet je maar hopen dat je papier kunt vinden dat erbij past. Vandaag had ik geluk en kon iets vinden.
Nou hier komt hij dan.....................


Groetjes Monique